Reacties

Wilt u wat kwijt over uw bezoek aan deze site, of over uw bezoek aan bunkermuseum Schlei, dan kunt u hier een bericht achterlaten:

7 reacties op Reacties

  1. ilja zegt:

    Lieve Cees en Lieneke,
    Bij een vernieuwde site hoort ook een nieuw gastenboek! En ik heb mijzelf de eer gegeven om het eerste berichtje te schrijven. Ik ben heel benieuwd naar de volgende reacties.
    Lieve groet,
    Ilja, Peter en de kids

  2. Marianne van Waterschoot zegt:

    Beste mensen, ik kom sinds 2003 op Schier. Voor rust, ruimte, maar ook voor historie. Het monnikeneiland intrigeert me. Vooral de WOII periode. Ben met een boekenproject bezig en onderzoek het tijdsbeeld in de jaren 40-45. Een bijzondere manier om Schier nog beter te leren kennen. Keep up the good work!

  3. Marianne van Waterschoot zegt:

    Vergeefs tracht ik jullie te e-mailen via info@bunkermuseumschlei.nl
    De berichten komen als onbezorgbaar terug. Graag info over het
    goede adres. Dank u.

  4. HHammer zegt:

    Mooi dat deze bunker is ingericht zoals tijdens ww2 .Toevallig zag ik dat er ook leuke legermodellen schaal 32 verkocht worden .Ik zou graag in het bezit komen van de in een doos zittende halftruck s duits en amrikaans 30 EURO. tel 0641123720 .

  5. Ilse zegt:

    Beste, jammer dat er hier echt nergens een adres te vinden is. Hoe gaan mogelijke bezoekers jullie museum vinden?

  6. Jasper zegt:

    Hier is een interessante presentatie over het gebruik van radar in WO2 door Nazi’s en Geallieerden en hoe dit geleid heeft tot het stichten van Silicon Valley.

Plaats een reactie